dissabte, 19 de novembre del 2022

PROJECTE LA VEREMA

 Hola famílies,

Com ja sabeu ja fa uns mesos vam iniciar el projecte de la verema. A l'aula hem realitzat diferents propostes d'art i d'experimentació i us les volem ensenyar.

En primer lloc, vam fer una experimentació del raïm on vam veure en detall el gra de raïm; la seva pell, polpa i llavors. També ens vam adonar dels seus colors i que si apretavem el gra sortia el most. Després de tocar i mirar vam fer un bon tastet del raïm, ho podreu veure a les fotografies.

Després a les diferents sessions d'art vam parlar del gotim de raïm, de la vinya, etc. D'aquesta manera vam voler crear un cep amb les diferents parts; el gotim amb els seus grans de raïm, els pàmpols, etc. Abans però, per entendre millor el gotim vam representar mitjançant el nostre cos els grans de raïm. Per representar-ho vam fer un grupets i ens vam ajuntar per veure que els grans de raïm estan ben juntets. 


Fins la propera famílies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...