dimarts, 13 de desembre del 2022

ENTRADES RELAXADES

 Hola famílies,




com ja sabeu, cada mati les bicicletes al entrar a l'aula es troben diferents propostes d'aula per tal de poder fer una entrada relaxada. Aquesta entrada permet que els infants tinguin el seu temps d'adaptació a l'aula tot realitzant diferents propostes educatives dins l'aula i alhora la mestra pot realitzar una atenció més individualitzada.

Aquestes propostes són variades i alhora cada dia intenten ser diferents. L'infant escull aquella que més l'atrau i pot canviar sempre que vol si hi ha un lloc disponible. Les propostes que s'acostumen a trobar estan relacionades amb l'àrea de matemàtiques i/o de llengua, de construcció, de joc simbòlic, etc.

Si voleu descobrir algunes de les propostes que han fet els vostres fills/es aquests últims dies, cliqueu aqui que veureu les fotografies. Un petit incís abans d'acomiadar-me: aquestes dues últimes setmanes no estem fent propostes tant elaborades sinó que fem propostes més de joc de taula o de construcció ja que les entrades relaxades les hem escurçat degut a la programació de nadal, tanmateix , tornaran al mes de gener. 


Fins la propera famílies.-



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...