dijous, 22 de desembre de 2022

FI DEL 1R TRIMESTRE

 Hola famílies, el primer trimestre ja s'ha acabat i és per això que abans d'acomiadar-me us dec unes fotografies d'aquest trimestre:

- Un dia a psicomotricitat realitzant un circuit.

-Un dia a l'aula de psicomotricitat utilitzant el kappla per fer una construcció.

-El treball del nom que hem realitzat al llarg del trimestre: vam crear un pot per cada un i una de les bicicletes, vam treballar la llargada dels noms de l'aula, vam treballar diferents tipologies de lletres a partir del nostre nom, entre d'altres propostes d'aula.

- Un dia de propostes de psicomotricitat fina a l'aula.

Ara sí que les teniu gairebé totes... us falten les d'aquests últims dies de Nadal a l'escola:

-Els tallers o propostes d'aula relacionades amb el Nadal: vam jugar al quinto a l'aula i algunes propostes d'art.

-El concert d'hivern a l'escola.

Només em queda agrair-vos l'acompanyament d'aquests mesos, els vostres comentaris, notes escrites, correus, petites converses,.. us desitjo que passeu unes molt bones festes acompanyats/des dels vostres fills/es tant meravellosos que teniu. Ens veiem a la tornada!!

Bones festes!!.-

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la gran tasca durant aquests mesos amb les nostres bicicletes i agrair-te de tot cor que arribin a casa amb un gran somriure. N'estic segur que estan molt contentes amb tu! Bones festes per tu també i ens veiem a la tornada!

    ResponElimina

ENS HA VISITAT LA NÚRIA I LA MONTSE

 Hola famílies, ahir a la tarda va venir la Núria, la mare del Pau, acompanyada de la Montse, una companya de feina. Ens van explicar que tr...