dijous, 9 de febrer del 2023

CIRC IMPROVITZAT

 Hola famílies,





Avui no em puc estar de no compartir el que ha passat a l'aula de psicomotricitat. Les Bicicletes com cada dijous s'han trobat la muralla preparada i a darrera d'aquesta tenien un material de cubs de plàstics i pals, i ha VOLAT LA IMAGINACIÓ!

Els dos grups s'han convertit en diferents artistes del circ: equilibristes, forçuts.. cliqueu i mireu com ho han fet. Però, en un dels grups ha nascut un petit circ totalment improvitzat... per sort tenia el mòbil a prop, espero que el gaudiu i disculpeu la poca cura en la gravació però també havia d'estar pendent d'ells i elles.... Gaudiu-lo! Recordeu que és IMPROVITZAT i podreu veureu una situació real com són les seves relacions i com es gestionen entre ells. Potser us adoneu d'un petit conflicte en el qual els infants en qüestió posen en pràctica la seva autoregulació emocional sense la interrupció de l'adult. És fascinant veure com creixen i van aprenent a autoregular-se i alhora, també, saber allunyar-se de la situació per donar espai al company. 


Això del circ està agradant i molt però sobretot ser artista, així que ja tenim feina haurem de practicar una mica més. 


Fins aviat famílies.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...