dimarts, 28 de febrer del 2023

PROJECTE DEL CIRC

 Hola famílies,




com ja sabeu, ja fa molts dies que hem iniciat el projecte del Circ a l'aula. Vam temptajar el terreny tot demanant-vos material ( informació, elements, etc. del circ) per veure quin era l'interès dels vostres fills/es. I vet aquí, que al cap de setmanes la cosa es va animar força i les Bicicletes estan molt motivades en aquest projecte.

Les Bicicletes han decidit: MUNTAR UN ESPECTACLE DE CIRC per vosaltres, les famílies. 

Per aquest motiu us vam demanar informació dels artistes del circ per tal d'esbrinar més coses d'aquests i poder arribar a convertir-nos en un artista de Circ. Aixì doncs, al llarg d'aquest dies estem treballant els artistes i ho estem plasmant en les nostres carpes de circ, que ben aviat les veureu acabades en el passadís de davant l'aula. Aprofito per agrair-vos la vostra participació i col·laboració dia rere dia. GRÀCIES.

Ara, les Bicicletes continuarem treballant en com serà el nostre espectacle i què farà cada un dels artistes. Però mentrestant, us deixo un petit tastet d'un dia a l'aula de psicomotricitat.


Per cert, estigueu alerta al correu.. que ben aviat us direm quina tarda farem el nostre espectacle!!


Fins aviat!!.-

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LA GRANJA DE CAN JORDI

AHIR VAM ANAR D'EXCURSIÓ A LA GRANJA DE CAN JORDI. VAM FER UN MUUUUNT D'ACTIVITATS : VEURE I TOCAR ANIMALS DE LA GRANJA , PUJAR A CA...