dimecres, 10 de maig del 2023

COMENCEM PROJECTE NOU

 




Hola famílies,


com ja sabeu, a partir de la sortida del zoo hem iniciat un nou projecte, els animals salvatges. Aquests dies hem parlat molt i les Bicicletes tenen moltes ganes de conèixer una mica més aquests animals. Per això, us hem demanat que des de casa podeu buscar informació d'un animal salvatge i que el vostre fill/a el pugui explicar a la resta i enriquir-nos una mica entre tots. 

Perquè tingueu una idea hem parlat una miqueta de la girafa, i el tigre, i avui de l'elefant. Ens centrem en quin tipus d'animal ( mamífer, reptil, au.. etc) la intenció és poder comparar un animal amb l'altre i veure les similituds i diferències entre aquests ( de moment ens fixem on viuen, què mengen, com són físicament, i alguna curiositat)

Us deixo unes fotografies del joc de pistes que ens va deixar la girafa a la nostra aula i el mini mon que hem construit avui per poder jugar amb els nostres animals salvatges que teniem a l'aula.


Fins la propera.-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...