dilluns, 5 de juny del 2023

PROJECTE ANIMALS SALVATGES




 Hola famílies,

Els dies passen volant i el nostre projecte dels animals salvatges s'ha d'anar acabant, així doncs us volem ensenyar algunes de les propostes que hem anat duent a terme al llarg d'aquests dies. Però abans, donar-vos les gràcies per les vostres aportacions d'informacions ja que les Bicicletes venen a l'aula amb molta il·lusió per explicar allò que heu fet a casa i, alhora, ens ha anat de fàbula,  moltes gràcies!

Al passadís veureu exposat una de les tasques que hem anat realitzant poc a poc a l'aula: la nostra primera xarxa de connexions. Les fotografies que veureu a continuació formen part de diferents moments i activitats relacionades amb el projecte: estampació de petjades d'animals salvatges,  la classificació dels animals que teniem a l'aula, diferents moments de mesura ( mesurar-nos a nosaltres mateixos i objectes de l'aula i apuntar-ho, comparar la nostra alçada amb la d'altres animals i fins i tot  comparar la llargada de la trompa de l'elefant o de la llengua de la girafa que hem descobert que són molt llargues) i finalment una activitat en la qual ens vam transformar en girafes i vam haver de menjar com elles, només amb la llengua ( ja us avanço que va haver més d'una mà que es va escapar...).


Per últim, dir-vos que aquesta setmana us anirem retornaran els contes i llibres que heu portat relacionats amb el projecte. I també, els elements de la capsa dels sons que ens vau portar al segon trimestre. Moltes gràcies!!


Fins la propera.- 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...