dijous, 22 de juny del 2023

S'ACABA EL CURS



 

Hola famílies,

els dies passen volant i més "pedalant" amb les Bicicletes. Ha sigut un plaer poder compartir aquest curs amb les Bicicletes i acompanyada de vosaltres. Moltes gràcies pel detallàs, m'ha encantat😘.

Tot i l'inici de curs poc usual i atípic amb la cremada de l'aula, les Bicicletes i jo vam poder superar aquell obstacle i el curs ha sigut un fantàstic camí on hem compartit, gaudit i après conjuntament.

Aprofito per fer-vos arribar les últimes fotografies que em queden per compartir-vos, la gran majoria són dels últims dies d'aula ( activitats d'art, elaboració de la tapa de l'àlbum, endreçar els trencaclosques i corroborar que totes les peces hi són, alguns jocs de taula que ens va portar l'Aurora, ah i torneu a mirar les fotografies dels aniversaris que ara al juny hem celebrat tots aquells dels nens i nenes que fan 5 anys a l'estiu i vam fer una bona festa, etc). I finalment, avui hem anat a visitar la nova aula de l'any que vé, i hem rebut les llunes a la nostra classe on els hem explicat una mica el funcionament de i4.




Només em queda per dir-vos que tingueu un molt bon estiu i gaudiu tot el que pogueu en família.

Una forta abraçada.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...