dissabte, 11 de març del 2023

ENS VISITA LA FAMÍLIA DE L'ÀLEX

 Hola famílies,




ahir vam passar una tarda super entretinguda amb la visita del David i l'Esther, la família de l'Àlex. Ens van explicar la seva professió: Són químics. Desprès d'explicar-nos la seva feina ens van proposar fer diferents experiments a l'aula perquè les Bicicletes puguessim gaudir i enmeravellar-nos de la ciència. Aqui teniu un bon tastet dels moments viscuts a l'aula.

Aprofito per dir-vos, potser us va arribar, a casa, un full DINA-5 aparentment sense res dibuixat però no us ho creieu, hi ha un dibuix del vostre fill/a. L'únic que heu de fer per descobrir-ho és acostar el foc d'una espelma en el dibuix ( per sota) i resseguir fins que vagi "torrant-se " el traç . Aixì podreu descobrir el dibuix que van fer amb llimona exprimida.


Per últim, aprofito per penjar-vos un petit tastet de fotografies del dijous a la tarda de la placeta.

Que passeu un bon cap de setmana!!.-


1 comentari:

  1. Moltes gràcies Logà per la organització, per poder fer aquesta sessió amb les bicicletes i totes les facilitats per la preparació & execució. Va ser una molt bona tarda!

    ResponElimina

ROSA FITÉ I MIQUEL MARTÍ I POL

  AHIR LA ROSA FITÉ VA VENIR A EXPLICAR-NOS UN MUNT DE COSES DEL MIQUEL MARTÍ I POL.  ENS VA RECITAR MOLTS POEMES, ENS VA EXPLICAR CONTES, E...