dimarts, 14 de març del 2023

FI PROJECTE CIRC

 Hola famílies,




Per fi les Bicicletes han pogut dur a terme l'espectacle de Circ davant d'uns espectadors molt especials. Moltes gràcies per haver vingut, estaven molt emocionats i emocionades que vinguessiu, fins i tot jo estava feta un flam... I que bé ho han fet, són uns artistes.

Desprès d'aquesta gran tarda compartida us comparteixo alguns moments viscuts a l'aula sobre aquest projecte:

- Una mica d'art. Vam fer una mica de psicomotricitat fina pintant pallassos i més endavant, creant les nostres peses de forçuts i forçuda però també vam provar de fer uns sabatots. Vam aconseguir fer-los però un cop posats al peu, els pallasssos van decidir que era molt incomode i no ho volien utilitzar el dia del circ. Ells són els artistes, ells decideixen!

-Una mica de llengua. Per familiaritzar-nos amb el vocabulari del circ vam fer un joc oral; un infant es posava una targeta del vocabulari del circ al front ( sense veure-la) i la resta de companys/es havien de donar pistes tot definint l'objecte, personatge o el que fos. Així vam treballar la descripció i el vocabulari del circ. Una altra activitat  va ser la lectura màgica, mitjançant unes lupes màgiques, les Bicicletes havien de descobrir una imatge i paraula relacionada amb el circ que apareixia darrere aquella lupa.

-Artistes del circ. Petits moments de com les Bicicletes van treballar per equips per posar en comú la informació dels artistes i crear la seva carpa, com també com van posar en comú com seria el seu número dins l'espectacle i com el practicaven en petits grups i davant de la resta de companys/es. Un cop el número estava muntat i totes les Bicicletes el coneixien, també van voler experimentar per ells/es mateixos/es ser altres artistes, aixì doncs trobareu una petita mostra.

A continuació us faig arribar els vídeos (codi QR) que haureu vist a l'espectacle, com potser ja heu vist hi ha dos vídeos de cada artista: un gravat per les pròpies Bicicletes ( l'audio o imatge a vegades falla perquè posen els dits o mouen l'enfocament) i l'altre vídeo està gravat des d'un trípode).

        -Vídeo forçuts i forçuda

        -Vídeo malabaristes

        -Vídeo equilibristes

        -Vídeo magues i mag

        -Vídeo pallassos

Per acabar, algunes fotografies d'avui darrere del taló i de l'espectacle. Moltes gràcies per fer-me-les arribar. 

Enhorabona Bicicletes per aquests mesos, esteu fent molt bona feina. 

I MOOOOOLTES GRÀCIES FAMÍLIES PER  ANIMAR L'AMBIENT DE L'ESPECTACLE.

Fins la propera famílies.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI

  JA ARRIBA SANT JORDI!!! A LES BICICLETES ENS AGRADEN ELS CONTES I LES LLEGENDES!!! HEM ESTAT ESCOLTANT UNA LLEGENDA DE SANT JORDI UNA MIQU...